Deskundige montage van winterbanden in Dordrecht

Als de winter weer voor de deur staat is het aan te raden gebruik te maken van winterbanden; Autokoeling Rio in Dordrecht monteert deze banden onder uw auto. Als de temperatuur onder de 7 graden Celsius zakt, is het al aan te raden de zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Op deze manier kunt u veilig de weg op in winterse omstandigheden en verkleint u de kans op ongevallen aanzienlijk. Het is niet alleen veiliger voor u, maar ook voor andere weggebruikers. Er zijn natuurlijk diverse soorten winterbanden te verkrijgen. Welke banden voor u het beste zijn, is afhankelijk van de auto die u rijdt. Wij helpen u hier graag bij als u er niet uitkomt. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden bij Autokoeling Rio.

Winterbanden op tijd laten plaatsen in Dordrecht

Het is dus van belang om de winterbanden op tijd onder uw auto te zetten in Dordrecht. Op deze manier vergroot u de veiligheid in het verkeer aanzienlijk. Ze bieden een betere grip op de weg in winterse omstandigheden. Dit komt door de samenstelling van het rubber. De rubberdiepte van winterbanden moet altijd minstens 4 mm zijn. Zomerbanden worden harder in de kou, waardoor minder grip het gevolg is. Wij raden onze klanten aan om niet te besparen op deze banden, omdat veiligheid altijd voorop staat.

Deskundige en snelle montage

Wij zorgen voor een deskundige en snelle montage van winterbanden in onze garage in Dordrecht. Op deze manier kunt u snel, maar vooral veilig weer de weg op in de winter. Neem voor meer informatie contact op via het telefoonnummer 0786514615.

N

Reparaties

 

N

Vervanging

 

N

Inbouw