Velgen Dordrecht

Autokoeling Rio is gespecialiseerd in de montage van nieuwe velgen in Dordrecht, nabij Zwijndrecht. Onze specialisten kunnen diverse soorten velgen onder vrijwel elke auto plaatsen. Bij de montage is het van belang de juiste bevestigingsmaterialen te gebruiken. Daar komt bij dat de aandraaivolgorde aangehouden moet worden, zodat scheeftrekken wordt voorkomen. Onze monteurs weten als geen ander rekening te houden met deze zaken. Zij houden zich hier dagelijks mee bezig. Vraag direct naar de mogelijkheden voor de montage van velgen bij Autokoeling Rio in Dordrecht, nabij Zwijndrecht.

Velgen bieden een eigen draai aan uw auto in Dordrecht

Als u een nieuwe auto heeft dan bieden velgen de mogelijkheid om een eigen draai te geven aan uw auto. Autokoeling Rio in Dordrecht kan de velgen voor u monteren. U heeft de keuze uit een ruime hoeveelheid velgen met ieder een eigen uitstraling. Wilt u bijvoorbeeld sportieve velgen onder uw auto hebben of liever chiquere velgen? De keuze is aan u. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u al velgen op uw auto heeft, maar dat deze zijn beschadigd door bijvoorbeeld stoepranden. Dan kunt u de velgen ook laten repareren door onze specialisten in Dordrecht, nabij Zwijndrecht. We zorgen er dan direct voor dat de velgen er weer als nieuw uitzien en dat ze in perfecte staat onder uw auto worden gemonteerd.

Complete bandenset laten monteren

Het is natuurlijk ook mogelijk om een compleet nieuwe bandenset met velgen te laten plaatsen in onze garage in Dordrecht, in de omgeving van Zwijndrecht. Onze monteurs zijn uiterst ervaren en kunnen u dan ook van deskundig advies op maat voorzien. Zij zorgen ervoor dat uw velgen perfect onder uw auto worden gemonteerd in onze garage in Dordrecht. Heeft u speciale wensen omtrent uw velgen? Laat het ons dan weten. Maak direct een afspraak voor de montage of reparatie van velgen in Dordrecht, nabij Zwijndrecht of bel voor meer informatie naar 0786514615.

N

Reparaties

 

N

Vervanging

 

N

Inbouw