Grote beurt Dordrecht

Voor een kleine of grote beurt aan uw auto zit u bij Autokoeling Rio in Dordrecht goed. Tijdens een grote beurt worden extra werkzaamheden en controles bij uw auto uitgevoerd, zodat u hierna weer voor lange tijd veilig de weg op kunt. Ook komt u naar ons voor het uitvoeren van APK’s, het monteren van nieuwe velgen en de installatie, reparatie en vervanging van uw airco. Wanneer laat u een grote beurt uitvoeren bij onze garage in Dordrecht?

De grote beurt wordt deskundig uitgevoerd in onze garage in Dordrecht

Wij zorgen ervoor dat uw auto weer als een zonnetje rijdt en u overal zo veilig mogelijk naartoe brengt. Alle onderdelen van de auto worden nagelopen en gecontroleerd op werking, eventuele beschadiging en slijtage. Daarnaast voeren wij ook een aantal standaard werkzaamheden uit, zoals het verversen van de motorolie en het vervangen van het olie- en luchtfilter. Zijn er opvallende beschadigingen of bijzondere onderdelen die moeten worden vervangen? Dan nemen we eerst contact met u op en overleggen we de reparaties. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Interesse in onze diensten? Neem contact met ons op

Maak een afspraak om uw auto langs te brengen voor een grote beurt, een APK of nieuwe velgen bij onze garage in Dordrecht. Dit doet u door te bellen naar 078 651 4515 of door het contactformulier in te vullen.

N

Gratis Airco Check

N

Reparaties

 

N

Vervanging

 

N

Inbouw