Laat de APK uitvoeren door een specialist in Dordrecht

Autokoeling Rio biedt niet alleen aircoservices aan, maar kan ook de APK in Dordrecht, nabij Zwijndrecht, voor u verzorgen. De APK is natuurlijk wettelijk verplicht en de keuring geeft aan dat uw auto veilig de weg op kan en voldoet aan alle (milieu-)eisen. Als we een defect in de auto constateren, zullen we meteen met u afspreken om dit te repareren. We zullen de reparatie niet uitvoeren alvorens u op de hoogte te stellen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. We voeren de APK in Dordrecht uit tegen scherpe tarieven. Vraag direct naar de mogelijkheden of maak een afspraak bij Autokoeling Rio.

APK in Dordrecht: alleen wat echt nodig is

Als u de APK door Autokoeling Rio in Dordrecht, in de omgeving van Zwijndrecht, laat uitvoeren, komt u niet voor verrassingen te staan. Wij vertellen u wat nodig is om door de keuring te komen en bieden u duidelijke omschrijvingen van de te maken werkzaamheden. We inspecteren uw auto compleet, waaronder diverse milieumetingen. U kunt er ook voor kiezen om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt van uw auto in onze garage in Dordrecht, in de buurt van Zwijndrecht. Zo kunnen we toekomstige kwaaltjes direct voorkomen.

Maak tijdig een afspraak in onze garage

Maak meteen een afspraak met Autokoeling Rio in Dordrecht, nabij Zwijndrecht, als u een APK moet laten uitvoeren. Als uw auto door de APK keuring geraakt, dan krijgt u altijd een keuringsrapport van ons. Wilt u graag meer weten? Neem dan direct contact met ons op via 0786514615. Als u vragen heeft onze APK keuringen of over onze andere diensten, dan voorzien wij u graag van deskundig advies op maat.

N

Reparaties

 

N

Vervanging

 

N

Inbouw