Installatie, reparatie en vervanging van uw airco in Dordrecht

Autokoeling Rio is gespecialiseerd in het installeren van een complete airco in de omgeving van Dordrecht. Bij ons werken enkel professionele en ervaren monteurs. Wij kunnen u natuurlijk van dienst zijn als u al over een airco beschikt, maar u kunt bij ons ook een nieuwe airco aanschaffen. Onze monteurs voorzien u dan graag van advies op maat, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Er zijn namelijk diverse systemen beschikbaar. Welke voor u de beste oplossing biedt, is afhankelijk van welk model auto u rijdt. Wij hebben de systemen van toonaangevende merken, zodat we u de kwaliteit kunnen garanderen die u zoekt. Vertoont uw huidige airco problemen? Dan kunt u bij ons ook de airco laten repareren of vervangen in de regio Dordrecht.

De airco specialist van Dordrecht: ook onderhoud en bijvullen mogelijk

Het kan ook voorkomen dat uw airco kuren vertoond. Onze specialist kan de airco dan in onze garage in Dordrecht repareren, onderhouden of gewoon bijvullen. Wij raden onze klanten altijd aan om regelmatig onderhoud te laten plegen aan de airco bij ons in Dordrecht. Op deze manier voorkomt u eventuele defecten aan het systeem en dus ook oplopende kosten. Een airco voor de auto is namelijk niet compleet onderhoudsvrij. Bijvullen van de airco kan vaak al voldoende zijn. Laat de airco regelmatig onderhouden door de specialist van Autokoeling Rio in Dordrecht. We kunnen de airco bij ons in Dordrecht bijvoorbeeld legen, vacumeren, bijvullen, maar ook diverse testen uitvoeren.

Airco laten repareren in Dordrecht bij falen systeem

Als het systeem van de airco onverhoopt defect is, kunt u het ook laten repareren door de specialisten van Autokoeling Rio in Dordrecht. Koelt de airco helemaal niet meer of niet goed meer? Ga dan direct naar de garage in Dordrecht om de airco te laten repareren. Rijd er niet langer mee rond om erger te voorkomen! Het kan voorkomen dat de airco lek is, een storing heeft of een defect onderdeel bevat. Autokoeling Rio in Dordrecht zorgt ervoor dat de airco na reparatie weer als nieuw is. Mocht het toch niet mogelijk zijn om de airco te repareren in onze garage in Dordrecht? Dan kunnen we de airco eventueel ook vervangen.

Onderdelen of complete airco vervangen in Dordrecht

Soms is het al voldoende om een enkel onderdeel van de airco te vervangen in Dordrecht. Het kan echter ook voorkomen dat het hele systeem niet meer werkt en dus compleet vervangen dient te worden. De kosten voor reparatie kunnen soms erg hoog oplopen, waardoor een nieuw systeem het overwegen waard is. Deze kosten zijn ook afhankelijk van het type auto en airco. Onze monteurs zullen u hierin altijd adviseren. Kiest u ervoor om de airco te laten vervangen door onze monteurs in Dordrecht? Dan zorgen we ervoor dat u weer zorgeloos de weg op kunt met een compleet nieuw systeem.

Maak direct een afspraak of neem contact op

Wilt u een nieuwe airco laten installeren of uw huidige airco laten repareren of vervangen door onze specialist in Dordrecht? Maak dan direct een afspraak voor de airco in onze garage in Dordrecht! Voor meer vragen over bijvoorbeeld onderhoud kunt u ook direct contact met ons opnemen via 0786514615.

N

Gratis Airco Check

N

Reparaties

 

N

Vervanging

 

N

Inbouw